Sunday, March 4, 2012

Virtuális séta a hajón...

3 hónap telt el mióta a hajón dolgozom... Elég gyorsan telik az idő. Még mindig nappalos vagyok ezzel a műszakkal, csak egyetlen egy baj van, hogy csak vasárnap tudok leszállni a kikötőben. A többi napon a délelőttös és a délutános műszak között /amikor ki tudnék szállni/ inkább pihenek. Errefelé már nagyon meleg van nappal. Viszont előnye is van a nappalos beosztásnak: éjszaka tudok aludni /ami azért jobb mint a nappali alvás/, tudok tanulni, edzeni, esténként 19-24-ig minden olyan kényelmi elemet mi is használhatunk ami a vendégeké. Amikor éjszakás voltam ezeket egyet sem tudtam kipróbálni, mert akkor délután 4-től  kellett dolgozni. 
Az alábbi videó igaz, hogy angol nyelvű, de a képek magukért beszélnek. Ez egy pár perces bemutató a hajóról. Virtuálisan végigkalauzol a fedélzeten kívül-belül. Ez a hajó 2011 májusban állt forgalomba, a flotta legújabb tagja. Álom  /dream/ kategóriás, kényelemben, felszereltségben, szolgáltatásokban, újdonságokban, nagyságban a leges-legjobb mostanság.  Érdemes végignézni... :) A jobb alsó sarokba kattintva kinyílik a teljes képernyőre, úgy még élvezetesebb a látvány!  


Remélem tetszett. :) Ha igen, kérlek oszd meg ezt a bejegyzést ajánlva másoknak is, nekem sajnos nem sok lehetőségem van népszerűsíteni a blogot. 
 Hát ezen a hajón tengetem mindennapjaimat, ahol bár keményen kell dolgozni nagyon szép az élet!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...