Sunday, November 30, 2014

Félidöben.......

Már lassan 3 hónap vagyis a fél szerzödés eltelik, bár most még nem tudom pontosan hogy a képzés ideje az beleszámit e a hónapokba meg azt sem pontosan hogy mikor lesz vége, de úgy gondolom hogy maradok legalább 7 hónapot. Mivel már úgymond " visszatérö" dolgozó vagyok lehet különbözö kérelmeket beadni a cég felé. Pl. ha kiirnak hogy március 25-én mehetek haza akkor lehet kérelmezni a hosszabbítást a miami fö officeba. Vagy ha valaki át akar kerülni egy másik hajóra, esetleg a szerzódés közben szabadságra akarna menni (nekünk innen Európából ez nem nagyon kifizetödö ) azt is kérelemben kell kezdeményezni. Persze nem túl gyorsan mennek itt a dolgok de hát ez a módja. Kisebb dolgokra, pl. kabincsere, vakáció hosszabbítás stb. a hajón belöl, a fö officeba kell a kérelmet benyujtani. 



Elkészült a tablóképem. A hajós fotósok készítették a tablóra ami a recepció mellett van kirakva és éppen az aktuális dolgozók fényképét tartalmazza. Íme:


Az elmult 2 hétben éjszakás voltam. Ez azt jelenti hogy éjféltöl reggel 8 ig dolgozom, és teljesen egyedül vagyok a recepcion. Ilyenkor sok a  papírmunka plussz még ha jön a vendég valami kérésével azt is orvosolni kell. Egyébként aránylag nyugisan telik az idö. Bár pl. a múlt éjszaka olyan pörös volt hogy mire idöm lett volna arra figyelni hány óra is van már reggel volt. ..:D Ez föleg a leszállás elötti éjszakákra jellemzö.
Csináltam pár képet, ilyen a kilátás a pult mögül:




Az szemben egy bár :)

Ez pedig a hátam mögötti rész a hajó térképeivel, és az iroda bejárata.


Ez pedig az iroda belsö. 



Itt végezzük a háttérmunkát, föleg nappal amikor többen vagyunk szolgálatban :)

Egy fotó a 2 utas vendégekkel :D Mert ilyen is van ám! Ök 2 utat fizetnek a második utra elsönek szállnak fel és akkor készül a fotó velük.



Egy hete voltam Nassauban víz alatti jetski kiránduláson. Most már meg van a laptopom, úgy hogy hamarosan tudok képeket is mutatni róla mert a fönököm víz alatti fényképezöjével csináltam pár képet is.

Legközelebb megmutatom és élménybeszámoló lesz :D

Addig is üdv. mindenkinek!

Ricsi




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...