Sunday, April 29, 2012

4 hét...

Ennyi van hátra a mandátumomból ezen a hajón, ugyanis kikerült a nevem a leszállók listájára... A leszállási dátumom május 27.  November 27-én szálltam fel, tehát pontosan fél év a szerződésem. Ez azért nem egyértelmű a kezdőknél, mert a betanulási időt nem mindig számítják teljes munkának... Van aki 7-7,5 hónapot is lehúz elsőre!
Ezek szerint velem meg voltak elégedve, hogy azt a 2 hetet is beleszámolták!




A  szabadság ideje 9,5 hét, ami azt jelenti, hogy augusztus 2-án kell felszállnom Barcelonában a legújabb Breeze nevű hajóra. Ez a hajó juniusban kezdi pályafutását, tehát akkor már 2 hónapos lesz. :)  és még október végéig Európában marad, majd ezután hajózunk át vele Amerikába. Európában is rengeteg csodálatos helyre ellátogat még a 3 hónap alatt... Két fő kikötője lesz: Velence és Barcelona. 12 napos európai köröket ír... Tehát ha valaki találkozni akar velem hajrá, már lehet rá jegyet váltani. :)


Szép kilátások, örülök, egyrészt a hazamenetelnek...... és a visszajövetelnek is.


Majd tüzetesebben tanulmányozom a Breeze útját, hogy előre adjak egy kis ízelítőt a jövő fél évi  bejegyzéseim tartalmából...
Most tehát repjegyet kell vennem Houstonból, Budapestre. A cégnek van lehetősége olcsóbb jegyet rendelni, mivel a 23 hajójáról hetente rengeteg ember jön megy a világban, ezért  van egy kis kedvezményük e téren. :)
A barcelonai beszállás e szempontból kedvezőbb a közelsége miatt is... :) 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...