Thursday, January 19, 2012

Állatokkal

Most arról írok hogy mit is kell csinálnom valójában a vendégek kabinjában.
Először is bemutatom jelenlegi munkatársam. Ő Net, egy Thaiföldi lány. Már nem sokáig dolgozunk együtt mert Ő hamarosan haza megy. Ő az Stewardom. 

Kettőnknek 23 kabint kell délután 5-10-ig kitakarítani. Én a fürdőket ő a szobákat rakja rendbe. A 23 kabinban összesen 40 fürdőszoba van. Tusolók, kádak, mosdók wc-k, csempe, tükrök. Ezek az én reszortom. A szobában az ágyak áthúzása, törölköző kirakása, porszívózás, törölgetés az Ő feladata. Ki kell rakni a vendégeknek a másnapi programot. Arról választhatnak, hogy milyen rendezvényekre jelentkeznek, másnap milyen attrakciók vannak a hajón és az éppen aktuális kikötőben. Nekem tudni kell a vendég vezeték nevét, neki a keresztneveket is. Ha készen vagyok a saját reszortommal szoktam neki segíteni a törölközőket formázni. Minden nap más állatot rakunk ki a törölközőkből a vendégágyakra. Íme néhány kép ízelítőül:



Kb. 50 db-ot kell hajtani egy este. Elég húzós, de ketten nagyon jól tudunk együtt dolgozni és már fél 10 felé általában készen vagyunk. A napi meló előtt mindig van egy eligazítás amin éppen az aktuális tudnivalókat közlik. Persze a munkánkat is ellenőrzik rendszeresen ami azt jelenti, hogy legalább hetente kétszer. megnézik, hogy a tükör "pöttymentes-e", van e hajszál is a frissen megvetett ágyon? A hét végén Net leszáll és haza utazik. Új Stewardot kapok... 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...