Ha megadod e-mail címed értesülhetsz az új bejegyzésekről. Ingyenes!

Sunday, November 25, 2012

St. Maarten

Ha minden vágyam így teljesül akkor meg leszek elégedve. 
Az új stuardommal elég jól, gyorsan és összehangoltan dolgozunk. Sokat poénkodunk, nevetünk de a kezünk jár mint a gép. Hiába, igaz az a mondás, hogy "gyakorlat teszi a mestert". Már mesterfokon porszívózom, tükröt törlök, fényezek, hajtogatok, budit takarítok, tálcát pakolok, szappant töltök stb.... Ezért általában a délelőtti melóval már fél 12-re készen vagyunk. Pedig ugyan az a 25 szoba van mint régebben volt :)
Ezért /mivel Endre is ilyen gyorskezű mint én :)/ St. Maartenen is ki tudtunk szállni egy kicsit lazulni a két műszak között. Szűk 2,5 óránk volt rá, hogy körbenézzünk és fürödjünk egy nagyot.
A hajóval "leparkoltunk" egy kinti helyen és onnan a képen látható kishajókkal szállították az utasokat és dolgozókat a strand melletti mólóhoz.


A fő utca, mint mindenhol tele turistákkal és boltokkal


Igazi pálmafás paradicsom.


A strand!Szerb & Magyar delegáció! :)


A sziget márványból kirakva a főtéren.


Sétáló utca végén.Endre kezelt a helyi Johnny Deppel!


Ez az a sziget, ahol a reptéri kifutópálya olyan közel van a strandhoz, hogy a gép alját szinte érinteni lehet. Landoláskor átrepül a gép a napozók felett, elég durva és zajos!
Ezen a videón szuperül látszik a közelsége!
A parti sétány.


Óriásposzternek is elmenne ez a kép!Mostanra túl vagyunk az első "nagyviziten" ugyan is mivel ez egy vadi új hajó /Júniusban készült el/ itt Amerikában most látják először. Szerdán kötöttünk ki a Transatlantic után Miamiban ami a főhadiszállásunk lesz. Innen indulunk minden héten, hol 6, hol meg 8 napos karibi utakra. Meglepték a hajót a cég emberei és óriási buli volt. Mi kicsit kiszálltunk este Miamiban, barangoltunk, szétnéztünk, voltunk a ......... mert csak másnap este indultunk tovább. De erről majd a következő bejegyzésben írok bővebben.
Addig is Üdv mindenkinek a Karib tengerről!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...