Sunday, November 25, 2012

St. Maarten

Ha minden vágyam így teljesül akkor meg leszek elégedve. 
Az új stuardommal elég jól, gyorsan és összehangoltan dolgozunk. Sokat poénkodunk, nevetünk de a kezünk jár mint a gép. Hiába, igaz az a mondás, hogy "gyakorlat teszi a mestert". Már mesterfokon porszívózom, tükröt törlök, fényezek, hajtogatok, budit takarítok, tálcát pakolok, szappant töltök stb.... Ezért általában a délelőtti melóval már fél 12-re készen vagyunk. Pedig ugyan az a 25 szoba van mint régebben volt :)
Ezért /mivel Endre is ilyen gyorskezű mint én :)/ St. Maartenen is ki tudtunk szállni egy kicsit lazulni a két műszak között. Szűk 2,5 óránk volt rá, hogy körbenézzünk és fürödjünk egy nagyot.
A hajóval "leparkoltunk" egy kinti helyen és onnan a képen látható kishajókkal szállították az utasokat és dolgozókat a strand melletti mólóhoz.


A fő utca, mint mindenhol tele turistákkal és boltokkal


Igazi pálmafás paradicsom.


A strand!



Szerb & Magyar delegáció! :)


A sziget márványból kirakva a főtéren.


Sétáló utca végén.



Endre kezelt a helyi Johnny Deppel!


Ez az a sziget, ahol a reptéri kifutópálya olyan közel van a strandhoz, hogy a gép alját szinte érinteni lehet. Landoláskor átrepül a gép a napozók felett, elég durva és zajos!
Ezen a videón szuperül látszik a közelsége!




A parti sétány.


Óriásposzternek is elmenne ez a kép!



Mostanra túl vagyunk az első "nagyviziten" ugyan is mivel ez egy vadi új hajó /Júniusban készült el/ itt Amerikában most látják először. Szerdán kötöttünk ki a Transatlantic után Miamiban ami a főhadiszállásunk lesz. Innen indulunk minden héten, hol 6, hol meg 8 napos karibi utakra. Meglepték a hajót a cég emberei és óriási buli volt. Mi kicsit kiszálltunk este Miamiban, barangoltunk, szétnéztünk, voltunk a ......... mert csak másnap este indultunk tovább. De erről majd a következő bejegyzésben írok bővebben.
Addig is Üdv mindenkinek a Karib tengerről!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...