Sunday, February 26, 2012

Szivárvány az óceán közepén...

Mióta nappalos műszakban vagyok / 3 hete / délelőttönként a kabinokat takarítom a Stewardommal, délután 2-7-ig a Lanai nevezetű "munkahelyen" dolgozom, ez a hajó 5. szintjén van. Itt teljesen körbe lehet járni a hajó körül a fedélzeten. Tele van napágyakkal, itt napoznak, pihennek a vendégek, ha éppen nem szálltak le az aznapi kikötőben. Jobb ez a része a napi munkának, hiszen egész nap kint vagyok a friss levegőn, beszélgetek az utasokkal, járkálok le-fel, de néha azért lassan telik, főleg ha nem sok vendég marad a hajón.  300 m a hajó hossza, de ha nem sok a meló gyorsan körbeérek. Meg van a napi kilóméterem... :)  Ezen a képen jól látható az 5. szint, a hajó orrába is ki lehet menni.


A múlt héten egy kis nyári záporba keveredtünk... Mióta kint vagyok nem sokszor volt eső...a zuhany után pedig egy csodálatos látványban volt részem/ünk/.  Kirajzolódott az óceán közepén a szivárvány 180 fokos teljes méretben. Mindenki fotózott lázasan... :) Nálam csak telefon volt, azzal készítettem róla a képeket. Sajnos csak 3 képre fért rá, de remélem valamit azért visszaad a látványból... :) 




Élőben csodálatos volt, percekig gyönyörködtünk benne. Otthon mindig csak egy darabját láttam, a közeli házak eltakarták a nagy részét...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...