Monday, January 28, 2013

Indulás Haza

Meg van a leszállási dátumom. Március 10-én vasárnap Miamiban szállunk le és indulunk haza. Most jó hosszú lett a szerződés, pontosan 7 hónap és 1 hét.
Amikor valakinek a neve kikerül a "táblára" van ám boldogság. Ennek örömére rögtön meglátogattuk a crew bart.
Judit és Endre is akkor száll majd le. Elkezdtük intézni a repjegyet. Van 2 külsős cég akik kimondottan nekünk hajósoknak tudnak jegyeket ajánlani óriási kedvezménnyel. De előbb egy-két kép!


ST. Thomason a kilátóban jártunk. Egy felvonóval visznek fel. /Olyasmi mint a sielésnél, a háttérben látszik a kötélpályája/


A képen az első az én hajóm. A másik is Carnivalos, de kicsit kisebb mint mi :)


Endre az új hátizsákjával!

Szóval a jegyrendelés, így történik: 
 Mivel a cégnek van 24 hajója, ezeken dolgozik egyenként kb. 1000 ember, ezért hetente több száz jegyet "fogyasztunk" el. Akik leszállnak azok helyére ugyan ott , ugyan annyian fel is szállnak. Így a légi forgalom sok-sok jegyet köszönhet a Carnival cégnek. Ezekben az irodákban ezért óriási kedvezménnyel adnak el jegyeket a cég dolgozóinak.  Van aki Európába utazik, van aki Dél-Amerikába, Ázsiába, Ausztráliába, tehát mondhatni hogy a világ minden tájára veszünk jegyeket mi dolgozók.
A tavalyi hazautazásomkor a jegyem Houstonból Budapestre Párizson át 520 dollár volt, / kb. 120 ezer ft/ Én Kíváncsiságból megnéztem, ha simán interneten rendeltem volna  553 ezer Ft lett volna. Tehát tényleg mondhatjuk hogy nagy kedvezményt kapunk. Ja és nem mellesleg le is késtük a gépet ugye a cég hibájából, ezért azonnal ingyen cserélték egy másnapi járatra, csak Amszterdami átszállással.

Amikor kiírják valakinek a nevét hazautazásra, máris kikerül a következő felszállási időpont is.
Nekem ez Május vége, Carnival Fantasy!
Erre még ráérünk! Most először hazafele tartunk!

Tegnap megírtuk a jegyigénylést most várjuk a választ. 

Üdv. Miamiból! Ricsi









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...