Saturday, May 28, 2016

Celebration

A múlt hónapban részese lehettem egy megtisztelö ünnepségnek, ahol a különbözö részlegek ( guest services, pincérek, kiszolgálók stb.  ) megjelölnek egy-egy embert aki úgynevezett " hónap dolgozója " elsmerésben részesülnek.



Nos ez voltam Én áprilisban a Guest servicesben. Elöször is a jelölés után profi fotós készit képeket mindenkiröl, amit egy elismerö levél kíséretében a kapitánytól vehetünk át. :) 



Majd egyik estére meghivást kapunk egy közös ünneplésre a kapitánnyal és a hajó vezetöivel.



Az ünneplökkel együtt. 


Az átvétel ....:) 


Egy másik elismert dolgozóval ..:)

 Majd következik egy díszvacsora a hajó egyik kiemelt éttermében ahova egyébként dolgozók nem nagyon járnak, majd kaja, pia, mulatozás reggelig, vagy ki meddig birja, illetve másnap hogy dolgozik  :) )  minden olyan részre ilyenkor be lehet menni a hajón, ahova egyébként mi dolgozók nem szoktunk. 


Ebben a hónapban többször ellátogattunk Pista bácsihoz is Cozumelbe a Dracula étterembe ( Róla már korábban is meséltem )  töltött káposztázni :) Tényleg olyan mint otthon, mindig elöre megrendeljük hány adagot kérünk, szerintem a helyiek nem is fogyasztják csak a magyar hajósok miatt késziti el. Ö románia magyar ott nösült Mexikóba. Vannak magyar kaják, csirke máj, pástétomok, bableves, húsleves olyan mint otthon. :) 


Voltunk egy számomra még új helyen Dominikán, ezen belül Amber Cove-n. Pár kép innen is. 






A magyar alakulat egy része Balázs és Kata elment vakációra, pontosan két közeli munkatársam, ennek tiszteletére ujra ellátogattunk a steak étterembe. Amit az elözö bejegyzésben olvastatok menüsor immár képekben: 






Elég emberes dolog ezt végig enni, de sikerült másodszor is!

Üdvözlet mindenkinek a napsütéses Karib tengerröl! 

Ha elolvastad és tetszik a blog légyszi valamilyen formában oszd meg a bal alsó lehetöségekkel!

Ricsi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...