Sunday, April 8, 2012

Névnap és Húsvét...

A héten volt mindkettő... Kedden volt a névnapom. Itt is köszönöm azoknak akik felköszöntöttek facebookon. Munka közben meséltem Rosariónak, hogy ma van a névnapom. Nagy szemeket meresztett, mert nem értette mit is jelent ez igazából. Sem itt Amerikában sem náluk Indiában nincs ilyen ünnep... Tehát  kinevezhetnénk Hungarikumnak, mert sehol máshol a világon nincs ilyen, hogy névnap. Este munka után elmentünk egy buliba a 14. emeletre. Nagyon szép idő volt, kellemes levegő, csillagos ég, jó zenék... Egy kicsit buliztunk.  :) Na nem sokáig /én negyed 3-ig voltam / mert reggel kelni kellett. Az A csoportból nem sok embert láttam, akit viszont láttam, az másnap nem festett jobban mint én. :) Jól esett legurítani egy-két sört ebben a melegben. Most hétvégén pedig itt a húsvét... Nekünk vasárnap jönnek az új vendégek ezért a mostaniaknak szombatra szerveztek húsvéti programokat, az újaknak meg hétfőn lesz ünneplés. Itt nem szokás a sonka főzés, pedig nekem már lemenne egy sonka + tojás + kalács kombináció. :) De majd otthon bepótolom  a nyáron.
 Még nem tudom a pontos leszállási dátumomat, de a 6 hónap / ami ugye egy szerződés időtartama/  május végén telik le. A májusi leszállási lista már ki van rakva, azon nem vagyok rajta, talán a következőn. Azt április végén rakják ki. Gyorsan telik egyébként itt az idő. 





A kaja nagyon változatos és én tényleg szeretek mindent, de már kezd egy íze lenni mindennek... Ha hazamegyek biztos, hogy sok magyar finomságot fogok enni.
Tovább melegszik az idő. Napközben 30 fok felett van, eső nagyon ritkán esik, mióta itt vagyok 1 kezemen meg tudom számolni hányszor esett. Ez igazi nyaraló idő /már a vendégeknek/ :)
Most port manningen vagyok, tehát nem szállhatok le a szabadidőmben. Így a hajóról írok. Itt kicsit lassabb a net, de remélem közzé tudom tenni a bejegyzést. 

Minden olvasómnak Boldog Húsvétot kívánok!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...