Monday, March 23, 2015

Coming home.......

Most már csak 7 nap vagyis csak 6  Szombaton estig dolgozom. Van még egy utolsó mosás :) aztán a  pakolásé, készülödésé az  idö,  van rengeteg papírmunka, az utolsó nap adják ide az utolsó fizetést, a következö szerzödést, le kell adni a kabint a személyes cuccokat, széfek kártyáit, belépökártyákat stb.




Mivel kifelé 23 kg-os volt a repcsin a súlyhatár gyanítottam,  hogy nem férek bele hazafele ebbe, ezért vettem egy másik böröndöt mert a cuccom az egyenruhákkal, öltönyökkel csak gyarapodott. Vettem még ezt-azt :) pár ajándék, képek, pólók.....stb. Tele lesz az a két börönd úgy látom. :)

A szobatársam ma szállt le még nem tudom erre a hétre jön e valaki helyette? Az akvárium marad, úgy gondoltuk, hogy hátrahagyjuk a következö lakóknak.

Remélem korai leszállást kapok ami azt jelenti, hogy ha kiköt a hajó azonnal leszállhatunk nem kell megvárni míg a vendégek végeznek a kiszállással. Elvisznek minket a reptérre (aki aznap megy haza). A repjegyem is megkaptam a múlt héten, elég izgalmas lesz a hazaút mert Orlandóból Cincinnatiba repülök es mindössze 30 perc van az átszállásra, ami valljuk be öszintén elég kevés idö ( aki repült már átszállással tudja ). Onnan Párizsba és rövid várakozás után Budapestre repülök.

4 nap híján 7 hónap volt a szerzödésem, hosszú volt de mégis gyorsabban telt mint az elözöek!
Üdvözlet azoknak, akik olvsgatták bejegyzéseimet. Most egy kis szünet jön, de gondolkodom a folytatáson!

Jó pihenést, találkozunk otthon!  Ricsi


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...