Saturday, April 23, 2016

Már egy hónapja a Gloryn

Eltelt az elsö hónap és már annyi minden történt......
Még az utolsó elötti napon kétséges volt, hogy jövök-e, mert 3 nappal az indulás elött új szerzösést küldött a cég amiben másik hajó volt megadva a felszállásomhoz, ráadásul másik kikötöböl, ahova még el kellett volna repülni ( ehhez a jegyet is elküldték másnap ) ezért felhívtam az office-t, hogy ez esetben inkább várok egy új idöpontra, mert mindenképpen a Gloryra, vagy egy hasonlóan egy hetes utakat járóra akarok kerülni. 



Egy kis loggisztika után biztositottak róla hogy nyugodtan jöjjek, megoldották a maradásomat :) 
Îgy hát 11-én utaztam és 12- én felszálltam a már decemberben kijelölt hajóra, és este már dolgoztam is. Jó a csapat, ami szuper, hogy a recepcion hárman vagyunk magyarok, és a hajón is egész sokan. 
Mivel 1 hetes utakat járunk minden szombaton vagyunk a Miami porton, felvesszük azt a 3500 utast ami felfér :) és így indulunk hol nyugat Karib, hol kelet Karib körútra. A 7 napból 4 nap kikötünk egy gyönyörü szigeten ahol egész nap szabad program van az utasoknak, tehát csak késö délután jönnek vissza, ezután indulunk tovább.


A magyar csapat :)


St, Thomas-i kilátás


Ez egy kirándulós hely de lehet strandolni is :)


Recepciós kollegákkal. Na de ki dolgozik akkor??????? :)

Sok kezdö van a csapatban, ezért már a 3. és 4. úton éjszakába raktak dolgozni, mert én vagyok a rangidös legtapasztaltabb. :)

A meleg állandó, a kikötök kedvelt Karib szigetek úgy mint: 
Grand Turk, St. Thomas, Grand Cayman, San Juan, Cozumel, Belize, Mahogany Bay, nem lehet megunni. A csodálatos, meleg, tiszta víz, a fehér homok számomra megunhatatlan :)





Egyik nap egy magánstrandon foglaltunk egy all inclusive napot, ami korlátlan kaja, pia, napágy, medencék használatát tartalmazta teljes kiszolgálással.




A hajón, bár teljes ellátás van a vendégeknek, mégis aki nem talál fogának való ételt ( mert van ilyen ám :D ) foglalhat helyet valamelyik fizetös étteremben, ezek egyike a Steak étterem. Mi is beültünk egy névnapi vacsira egyik este. A kiszolgálás és a kaja pazar volt.
 Elöétel: Beef carpaccio

Föétel: New York beef steak ( 500 g-os ) 

Desszert: Washington  caramelized apple pie

Aztán mentem éjszakára dolgozni, nem kellett hajnalban kaját rendelnem :) :D 

Egyelöre most ennyi. Hamarosan jelenkezem újra!

Üdv. mindenkinek! Ricsi





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...