Sunday, April 15, 2012

Helyzetjelentés a Bahamákról...!

Ahogy közeledik az én hazautazásom dátuma úgy fogynak hétről-hétre a magyarok a hajóról...  November vége óta amikor én jöttem nem is jött utánam már senki. Még egy hét és kiürül a szobám is ugyanis a szobatársam Szilárd hazamegy. Már nagyon várja... Nem is fog visszajönni. Ő segédpincérként dolgozott éjszakánként. Náluk sem volt műszakváltás mint nálunk...


Így laktunk mi egy szobában... Jó fej srác, kicsit idősebb nálam.

A héten a Bahamákon voltunk. Nagyon érdekeset láttam... Amikor a kiutazáshoz a papírokat, orvost intéztem találkoztam több fiatallal, akik a Disney hajókra készültek dolgozni. Ennél a cégnél ahol én is interjúztam oda is keresnek embereket. Viszont mióta kint vagyok még egyik kikötőben sem találkoztunk Disney-s hajóval. Most viszont mellettünk állt... Ez a hajó ugyan olyan új mint az enyém, tavaly kezdte a pályafutását.



Remélem a kép sokat visszaad a látványból. Olyan mintha egy  filmben láttam volna, mintha egy meséből csöppent volna mellénk.  Nagyon jól nézett ki...

A tanulásról már régen írtam. Elvégeztem egy alapfokú menedzser képzést... 6 oklevelet kaptam róla. Úgy gondolom, ez jól jöhet még a szárazföldön is akár. Most spanyolozok ezerrel, mert a felsőbb pozíciókhoz nem árt ha azt a nyelvet is jól beszélem... Sajnos a magyarral nem sokra megyek! :) /De azért még beszélek magyarul is/. Továbbá megvan a hajós biztonsági képzésem is, ami 5 évig jó!

Egyre melegebb van... Ha otthon leszek el akarok végezni egy búvártanfolyamot a szabadság alatt, mert akkor rengeteg kikötőben lehetőségem lenne merülni... Egyébként már kb. 8 éves korom óta akartam búvárkodni, de mindig valami miatt elmaradt. Ja és a tavaly elkezdett kite oktatásomból is van még 5 óra, amit szintén felveszek otthon. Ki tudja mikor lesz lehetőség itt is kipróbálni valahol!

Otthonra egy kis meleget küldök innen! :) 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...