Sunday, September 30, 2012

Csak úgy .......

A jövőhéten lesz 2 hónapja, hogy itt vagyok. Gyorsan el telt. Talán azért is telik még gyorsabban az idő mint a Magicen, mert csak 2 hetente van be-ki pakolós nap. Sokkal többet vagyunk a kikötőkben, szinte minden nap állunk napközben valahol Európában. :) A múlt héten port manning-en voltam. Ez azt jelenti, hogy biztonsági személyzetként nem hagyhatom el a hajót munka után sem. Tehát a szabadidőmben is a hajón vagyok, mert egy bizonyos létszámnak mindig maradni kell a személyzetből a hajón, hogy ha valami váratlan dolog történik, az utasokat ki tudjuk szolgálni, menekíteni, stb. Nagyon lassan halad az interjúm szervezése. Vagyis már tulajdonképpen csak egy van hátra és mehetnék a tréningre, de mivel az mindig Amerikában van, oda meg ugye csak november 6-án indulunk ezért ráérősen intézik az ügyet. Nem csak az enyémet hanem mindenkiét. 
A héten egyszer felcsaptam kabin stuardnak, mert az enyémnek tréningre kellett menni, ezért raktak mellém egy asszisztenst és én voltam a "főnök". Egész jól ment. Hajtogattam a törölközőállatokat, kiraktam a  papírokat a másnapi aktuális programokról, rendet raktam, ágyaztam stb.
A héten volt a vendégeim között egy Magyar család. Apa, Anya, Nagyszülő, Lányuk összeállításban. A lány régebben szintén dolgozott a Carnivalnál. Most Monacoban dolgozik egy yachton. Az sem lehet rossz. Egészen kedvet kaptam tőle, sokat beszélgettünk, mesélte, hogy régen hogy is volt itt a cégnél, és most milyen az új helyen. 
Mostanában sokat intézkedtem, rohangáltam a manegerekhez, kapitányokhoz. Még nem árulom el miért, majd egy későbbi bejegyzésben.:)
Most ennyi fért az időmbe. Mindenkinek üdv: Ricsi



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...