Sunday, May 20, 2012

Utolsó bejegyzésem a Magic-ről...

Hiszen a jövő héten ilyenkor már a repülőn ülök majd... :)  Ez a hét volt az utolsó teljes hetem, mert a jövő szombaton már nem kell dolgozni. Most volt az utolsó be-ki pakolásos napom is... Furcsa ezt kimondani, mert fél éve vagyok itt ami sok is meg kevés is. Munkából rengeteg... Főleg az a rossz, hogy nincsen egyetlen egy szabad nap sem közben. Viszont  mivel munka van nem lehet unatkozni, gyorsan telik az idő.


A Magic! Örülök, hogy ezen a legújabb hajón kezdtem. :)  És annak is, hogy  a következő szerződésemben újra a legújabb hajóra kerültem. :) 



Ezen a héten pár országot még megjárunk. Mexiko, Belize / Maya piramisok/ Roatan. Itt karácsonykor voltam utoljára. 


A Roatan szigeten ilyen messze állunk a parttól. Tisztára olyan ez a felvonó mint a sípályán. Szuper  a kilátás. Csak a hó hiányzik!


Akkor is jó meleg volt. 25 fokos karácsony :)






A fél év mérlege: 

Rengeteget dolgoztam, sok tapasztalattal lettem gazdagabb. Voltak néha rossz óráim: amikor mindennel készen voltam és visszaküldtek pl. még egyszer letörölni a csapokat mert maradt még rajta 1-2 vízpötty... 

Szép helyeken jártam, kár hogy nem tudtam mindig mindenhol kiszállni!

Sok embert ismertem meg, akik között van olyan akivel jó barátok lettünk.

Eléggé önálló lettem... Mosás, vasalás rendrakás a szobában, ezekben már nagyon profi vagyok.  Nem nagy feladatok, de eljön az idő amikor ezeket már az embernek magának kell megcsinálni. 

Magam intéztem minden ügyemet:  szerződések, bank, tanulás, programok, utazás. 

Ezek alapján mondhatom mindenkire ráférne egy ilyen fél éves etap. Rengeteg önbizalmat ad  az önállóság, és az ezzel járó dolgok megtanulása. Remélem a későbbiekben tudom kamatoztatni ezeket!

Ha tetszettek a bejegyzések és szeretnétek a folytatást a következő szerződésem alatt, kérek mindenkit írjon egy kommentet ide a blogra, vagy ide,  vagy ide: facebook, ahova kényelmesebb.

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, kérdéseket, és biztatást!

Otthon találkozunk! 
Ricsi









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...