Sunday, April 28, 2013

Itthonról...

Március 10-én rendben leszálltunk a Breeze-ről. A repüléssel minden rendben volt, percre pontosan érkeztünk Ferihegyre másnap délután. Pár nap itthonlét után 15-én elindultunk síelni. A kiút elég hosszúra sikeredett az M1-en kialakult úttorlasz miatt amit ugyan sikeresen kikerülve eljutottunk egészen Komáromig, de ott 6 órás kényszerpihenőt kellett tartanunk. Végül délután 3-kor Szlovákiának vettük az irányt így fél nap késéssel és 150 km kerülővel összesen 24 óra alatt kiértünk. :)
Endrét ígéretemhez híven boardozni tanítottam, pár kép rólunk!












3 nap alatt sikerült annyira megtanulnia hogy már a piros pályáról szépen le tudott jönni. A negyedik napon egész nap szó szerint szakadt a hó, 36 óra alatt 120 cm esett!!  Nem okozott ez a váratlan, óriás mennyiségű hó semmilyen közlekedési problémát.! :)


Itthon jól telnek a napok, minden reggel elmegyek úszni egy "Öbölnyit". Jókat kajálok, /ez meg is látszik rajtam :)/  
Itthonlétem alatt még két tanfolyamot akarok elvégezni, egyik egy kötelező biztonsági képzés STCW, a másik pedig egy hajóvezetői képzés. Egyik 5, a másik 2 napos.  Közben szétnézek a yachtos munkalehetőségek között. Ezekre a papírokra mindenképpen szükségem van, vagy most, vagy később jók lesznek.

Azután még gondolkodom, hogy elmegyek szörfoktatói tanfolyamra is május végén. A hajós felszállásomat emiatt el kell tolni pár héttel.

Röviden ennyi történ velem itthon, ha meglesznek a vizsgáim jelentkezem!

Ricsi






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...