Ha megadod e-mail címed értesülhetsz az új bejegyzésekről. Ingyenes!

Monday, January 13, 2014

Recepción dolgozni...

...nagyon jó.
December 16-án kezdtem a Grange Holborn Hotelban.2 nap tréning után már azonnal bele is dobtak a mély vízbe és élesben csináltam az előzőekben megtanultakat. :)


 Check-in, check-out, fizetés, kulcskiadás, egyéb egyedi ügyek intézése... Egyelőre éjszaka dolgozom mint kezdő 3 hónapig,  23 órától reggel 7-ig, hetente 6 napot. 3 hónap után már csak hetente 5 napot.A hotelben elég nagy forgalom van, majdnem minden nap full tele vannak a szobáink.

kilátás a recepcióról...


Karácsonykor nem csak dolgozóként, hanem mint vendég is élvezhettem a szolgáltatásainkat, mivel nem volt tömegközlekedés a hotel 50 szobájában elszállásolta a saját dolgozóit, hogy ne legyen gond a munkába bejutással és 2 éjszakát /én nappalt/  ott tölthettünk.Közben várom Miamiből is a papírt, a Carnivaltól, de jelenleg olyan infóm van, hogy januárban nem indult college, csak majd talán áprilisban fog.
Mivel itt ugye április 1 az adóév vége, ezért a szabadságokat is ki kell addig venni. Nekem nem túl sok nap jön össze, de a szabadnapokkal együtt éppen elég egy Antibesi kiutazásra, ahol még 1-2 tanfolyamot el tudok végezni, ami a yachtos munkához jól jönne. Most ezt szervezem, mert nem csak a szabit, de a repjegyet a szállást a tanfolyami foglalásokat is minél hamarabb intézni kell, hogy minden meglegyen erre a fix időpontra...


A múlt héten itt Londonban volt egy nagy Boat show. Természetesen nem hagytam ki... :) Sok-sok yachtot, kínáltak itt eladásra. Volt belső helyszín és voltak már vízen lévő hajók is. Eljutottam egészen a kormányig :)
Egyszer jó lenne egy ilyen szuper gépet igazából is vezetni. Pár kép ízelítőül:

Egyelőre ennyi innen Londonból!

Üdv : Ricsi


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...