Tuesday, August 5, 2014

Készülödés...

Mozgalmasan telnek a napjaim, ugyanis megkerestek a Carnivaltól, hogy indul recepciós képzés, van-e kedvem menni? Mivel hosszú távra nem terveztem itt Angliában, igent mondtam nekik. Az orvosim még 1 évig érvényes ugyan, de mivel ez egy új pozició ezért újra kell csináltatni. Úgy hogy hipp-hopp hazarepültem 3 napra az orvoshoz. Aki most gondolkodik hajózáson annak a kedvéért újra leírom az orvosi menetét...
Magyrországon 2 orvos vizsgálatát fogadja el a Carnival. Én  Dr. Tőzsér Szilviához szoktam járni,  tehát ide kértem időpontot. Kell tüdőszűrés, vér, vizelet /pincéreknek széklet/ vizsgálat, általános orvosi vizsgálat és oltás. Nekem még jó az előző oltásom, mert az 10 évig érvényes. Ezek kb. 55 ezer ft-t költséget jelentenek, + az oltás 15 ezer. Erre számoljon az, aki most indul neki. :) Egy hét alatt jönnek meg a papírok.
Ezután kiküldtem a cégnek Miamiba és 2 nap múlva itt is volt a szerződésem...




Közben Angliában felmondtam a hotelban. Volt még 5 nap szabim, + 2 bank holiday így csak 3 napot kellett dolgoznom a 2 hét felmondásból. Még maradtam egy hetet, a barátokkal, régebbi lakótársakkal buliztunk még utoljára a nagy londoni éjszakban és búcsút intettem az angliai életemnek. 





November 12 én repültem ki 3 hetet dolgoztam a Hyatt szállodába, majd 7 hónapot a Grange Holborn Hotelben. Szép volt, jó volt de tovább kell lépni. Sok új barátom lett, nem felejtem el őket, a közös beszélgetéseket, főzéseket, bulikat...


Most 4 hét pihi majd szeptember 2-án repülök Amerikába, ponotsan Orlandóba. Onnan Jacksonvillebe már a cég buszával visznek ahol a Fascination nevű hajón lesz az 1 hónapos College. Már nagyon várom... :)




Tehát lassan újra vízre szállok... Remélem most is sokan velem tartanak virtuálisan. :) Ez most már egy teljesen új élet lesz... Hamarosan újra jelentkezem !



Ricsi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...