Saturday, January 12, 2013

Virtuális hajótúra 3.

A hajó belső terei.
Általában szuper, meleg napos idő van, / főleg mióta átjöttünk az óceánon, / ezért jellemzően, a vendégek az idejük nagy részét a kinti tereken töltik. De a hajó belső terei sem elhanyagolhatók. A liftekből kilépve a képen látható tájékoztató pont segítségével pontosan be tudja magát az utas pozicionálni, hogy éppen melyik szinten és a hajó melyik felében tartózkodik, és ott  milyen dolgokat is talál. A hajó hosszanti keresztmetszete azt mutatja, hogy éppen melyik szinten szállt ki a liftből, /ezt az emeletet sötétkékkel jelzik/  és itt milyen elfoglaltságokat talál.  Jelen esetben, ez a spa és sport szint. A szintmetszet azt mutatja, hogy az adott szinten a szobák mettől-meddig találhatók, és ezen kívül milyen egyéb lehetőségek vannak a szórakozásra. A piros pontnál áll pontosan a nézelődő, a hajó elejében.




A vendégek részére a hajó elején, közepén és végén 6-6 lift található.



Plusz a lobbinál az üveg külső liftek és természetesen a személyzetnek is vannak külön liftek.









Éttermek, amelyekben a közös étkeztetés folyik. Itt mindenkinek meg van a saját helye. Több felvonásban folyik a vacsoráztatás, mert ugye kb.4000 vendég egyszerre itt sem fér azért el. :)



Ezenkívül tucatnyi bár és étterem van még a hajón.



Zongora bár.



Ezekben a bárakban saját kontóra lehet pluszban fogyasztani egész nap.



Mindenkinek van egy kártyája amit megérkezéskor feltölt dollárral, és ezzel a hajón bárhol tud fizetni. Bárakban, masszázskor, discóban stb.



Ez a bár, a lobbi alján van. Ide látni az üvegliftekből.


A Lídó a hajó 10. emeletén van.Ezen szinte van a nagy kivetítő is amit már több képen lehetett látni. A medence körül bárok, éttermek.
A lídó éttermében lehet ingyen enni egész nap. A többiben fizetni kell. Üdítő, kávé frissítő szintén ingyen van, de ha valaki borra, sörre egyéb alkoholra vágyik az szintén fizetős.



Akciók!


Cukor minden mennyiségben!
A hajón sok butik is található s mivel vámmentes terület olcsóbbak az árak mint a szárazföldön.


A tini diszkóban a 18 alattiak szórakozhatnak


a casinóban a felnőttek



A  nagydiscóban szintén a fiatalok 18 felett.


Itt a kisszinpadon stand up comedy előadások vannak.



ez egy játékterem ....


18 alattiaknak! :)


a lépcsőház és pár folyosó tele van modern festményekkel.


Konferencia terem. Néha nekünk is itt vannak a meetingek.


Itt lehet intézni az ügyes-bajos dolgokat. Többek között ha kicsit többet költ az utas és elfogy a kártyáról a pénze, itt feltöltheti újra, vagy rendelhet hozzá bankszámlaszámot is.


A héten Arubán töltöttük az egyik délutánt.


Magyar-Horvát-Szerb csapat!















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...