Ha megadod e-mail címed értesülhetsz az új bejegyzésekről. Ingyenes!

Saturday, February 22, 2014

Élet-képek...

Lassan itt a március kiveszem a szabadnapjaimat és indulok Antibesbe. Beiratkoztam egy Jet-ski oktatói tanfolyamra és egy VHF rádiós tanfolyamra. Az utóbbi úgy működik, hogy előre on-line elküldték az anyagot könyv formájában amit meg kell tanulni.  Ezután egy webes felületen meg kell írni egy tesztet a tanultakból majd, ha ez sikerül akkor márciusban ott a helyszínen élesben egy újabb tesztel kell számot adni a valós tudásról. A tankönyvvel már végeztem, lassan megírom az on-line számonkérést is. A másik tanfolyam kisit összetettebb mert 4 napot vesz igénybe. Ott is lesz elmélet és gyakorlat és persze mindkettőből vizsga.
Alig várom már az utazást mert nagyon unom már ezt az állandó esős, szeles időt. Ott végre melegebb lesz és sütni fog a nap! Igaz csak egy hét, de igazi nyaralás lesz ehhez a londoni szürke időhöz képest.
A rádiózás nagykönyve :) Ezt kell megtanulni


Ilyen belül, mint egy képregény :)


Az időjárás igaz elég unalmas de a napok jól telnek. Egy nagy emeletes családi házban lakunk aminek udvara is van. Ha egyszer nyár lesz /mert bizakodunk hogy lesz :)/ kinti grill partyt is tudunk tartani. A bal felső ablak az én szobámé. Hátra van a kertre a nappali, konyha, ebédlő.
Jó kis csapat gyűlt össze állandó lakókkal, ugyan néha hazaugrik valaki, vagy éppen mint én majd márciusban a jól megérdemelt szabadságát megy eltölteni valami jó helyre, de a létszám 12 fő aránylag mindig meg van. Lányok, fiúk vegyesen vagyunk. Mindenki jó valamiben, egyikünk hajat nyír /ez nekem elég fontos mert a hajnyírás nálam havonta bekövetkezik/ másik szépen vasal, a harmadik főz stb. Járunk bulizni is hébe-hóba, meg be a város központba ha van szabad időnk. A lakbérért hetente jönnek, egy magyar cégtől béreljük a házat.  A 3. zónában lakunk pár percre a metrótól, kertvárosi környezetben, parkos, fás nyugodt környéken.


Éppen tegnap vacsira én sütöttem pár palacsintát. A kedvenc kempingemben, otthon Agárdon a velencei tónál, sokat szoktunk palacsintázni nyáron. Megidéztük ezt a hangulatot itt is és ilyenkor előkerülnek a szörfös sztoryk is.


Négyőnknek éppen elég lett. :)Bár én ritkán eszem otthon, mert a hotelban teljes ellátást kapok, de néha jólesik egy kis nosztalgia magyar kaja. Egyébként a hotelban nagyon jó a kaja. Jók az ízek, rengeteg fajta a választék, vannak hagyományos és extra ételek. A legjobb persze hogy nem kell minden nap időt tölteni a főzéssel, és persze az se mellékes hogy nem kerül plusz pénzbe.

Ma kaptam egy jó hírt Antibesből a tanfolyam szervezőktől. Ha maradok + 1 napot egy bónusz tanfolyamot is el tudok végezni! Elgondolkodtató! Pont 3 hét múlva szombaton indulok. Már alig várom! Utána jelentkezem, addig tanulás ezerrel!

Mindenkinek üdv az esős Londonból!

UI: Ha van kérdés, esetleg valami amire kíváncsiak vagytok vagy csak simán üzennétek valamit nekem, a blog facebookján tudtok nekem írni!  Várom !!!!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...