Sunday, January 18, 2015

Új év, új tervek, új lehetöségek ........:)

Mindenkinek boldog, békés, tervekkel, lehetöségekkel teli új évet kívánok!



A karácsonyt mi is megünnepeltük a recepciós kollégákkal. Már előre kihúztuk ki kit fog megajándékozni, 50 dolláros meglepiről volt szó, természetesen ha valaki fix ajándékot akart azt a neve mellé odaírta a papírra. Akit én húztam Tijana, annyit írt, hogy egy szép meglepetést szeretne. Meg is kapta, egy gyönyörű ékszer szettet vettem ajándékba. Én Richendától kaptam, ö a Guest Services Manager, egy Amazon ajándékutalványt kértem, ami most jól fog jönni mert szeretnék venni ezt azt magamnak. Volt nagy eszem-iszom, dínom-dánom az officeban, karifa, ajándékok, svédasztal, beöltözés, íme néhány pillanatkép:







Az új év új híreket hozott, mindjárt az első nap felkerültem a listára a hamarosan hazautazók közé. Na azért van még szűk 3 hónap, de jó látni a nevemet.

 A másik hír hogy 5.-én elindul a hajóvezetői tanfolyam amire jelentkeztem korábban, tehát újra beültem az iskolapadba :)  Minden nap 2-3 óra tanulás 2 hétig, először elmélet aztán gyakorlat és vizsga.

Tankönyvem :)

A harmadik pedig, hogy februárban lesz 2 hét dry dock a hajónak, ami nagy vonalakban annyit jelent, hogy nem jönnek utasok a hajót /mivel már nem mai darab :)/ pikk-pakk újjá varázsolják. Nekem még sose volt ilyenben részem, de a kollégáim közül már többnek, nagyon érdekeseket mesélnek ....:) Ennek úgy gondoltam szánok majd egy egész bejegyzést mert nagyon izgalmasnak tűnik. :)

A háziállataink nagyon jól vannak, :) A szobatársammal felváltva gondoskodunk róluk. Tényleg majd csinálok magunkról is k özös képet, mindig elmarad :)




Most hogy minden nap van oktatás, még gyorsabban telnek a napok. 22-én van a vizsga. A tananyag ismerös mivel már Antibesben elvégeztem egy hajóvezetöi tanfolyamot, az elmélet és a biztonsági képzés része szinte teljesen ugyan az. A mentési gyakorlati vizsga a hajón levö medencékben lesz megtartva, csak a hajóvezetöi vizsga lesz a vizen.  :)

Közben már egyre többet gondolok a vakációra. Még nincs meg az idötartam / remélem 2 hónap lesz/  de már érzem, hogy rövid lesz ahhoz, hogy mindenkivel találkozzak akivel szeretnék, mindent elintézzek amit kell :), minden Báránybuliba eljussak ami csak lesz és minél többet kite-ozzak!

Most a vizsgára koncentrálok. Csütötrökön gondolatban legyetek velem a Bahamákon minél többen!
Az erö velem van! :)






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...