Saturday, August 20, 2016

Szerzödés hosszabbitás

Ma 5 hónapja hogy itt vagyok, eddig elég gyorsan telt. Julius végén beadtam egy kérelmet a szerzösésem módositására, ami azt jelenti, hogy az eredeti 6 hónap helyett + 2 hónapot maradnék. Mivel állandó emberhiányban vagyunk, gondoltam hogy elfogadják, így is lett. Megkaptam a leszallási dátumom ami november 12. Pontosan 8 honap lesz igy ez az etap. Indoklásként elég nyomós okot írtam: már 5 éve nem voltam itthon karácsonykor.

Amugy jól telnek a hetek, munka, crew bár, pihi, egy kis napozás, olvasás, filmezés, hetente egy egy party ,mivel mindig valaki elmegy, valakinek szülinapja van. Elökerülnek az otthoni pálinkák, csokik, sütik. Ha pedig már nagyon ki vagyunk éhezve egy kis hazaira, beurgunk János bácsi Drakula éttermébe ahol hamisitatlan töltött káposztát vagy gulyás levest rendelünk. Néheany kép innen - onnan!




Magyar alakulat a crew bárban :) Munka utáni bohockodás 


A hamisitatlan magyar töltöttkáposzta






Egy kis szakma :  a minap két nö nem ért vissza a megadott idöre a hajóra ami délután 15 óra volt. A ki-be léptetö rendszer alapján pontosan tudjuk, hogy ki hagyta el a hajót egy egy porton és az is hogy vissza jött-e? Ilyenkor ha már indulnánk és hiányos a létszám, bemegyünk a kabinjukba, kinyitjuk a széfet megkeressük az okmányaikat. Ezeket leadjuk a partiörségnek, pénz valószinüleg van náluk amivel tudnak repjegyet venni és a másnapi portba utánunk jönni vagy egyenesen visszautazhatnak Miamiba ahol mindig szombaton csereljük a vendégeket.  Ez elég kellemetlen, de az is ha 3000 embernek kell várnia kettöre. Nem beszélve arról hogy tartani kell az idöt nekünk is.

Persze tudunk gyorsitani a tempón ha kell, a múlt héten egy ember nagyon rosszul lett, már a visszafele úton voltunk Miamiba mégis a doktor ugy döntött, hogy jobb ha megállunk Key Westen és kirakjuk Öt. Ez a kitérö némi idöbe telt de behoztuk hátrányt. 

Mivel állandó emberhiány van ezért ha valakinek van kedve kiprobálni magát, szivesen látjuk ! 

udv. mindenkinek: Ricsi





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...