Saturday, August 3, 2013

Paradise...


Július 13-án felszálltam tehát a 3. szerződésemre a Paradise hajóra Tampában.





A hajó méreteit tekintve kisebb mint az előzőek voltak, és sokkal régebbi is. 1998-ban épült, és 2008-ban 
újították fel. Minden ugyan úgy megvan rajta mint az előző hajóimon csak kisebben. Próbálom felfedezni merre vannak a hajón a nekem szükséges terek: edzőterem, crew bár, sauna, jacuzzi, mert a szabadidőmet ezekben szeretem eltölteni.
Két 5 napos és egy 4 napos cruiseunk van két hét alatt és ezek ismétlődnek. Tulajdonképpen csak Cozumelbe és a Grand Cayman-ra járunk folyamatosan. Ahogy felszálltam, megkaptam a kabinom, aláírtam a szerződésem, részt vettem egy eligazításon ahol megkaptam a beosztásom. Délelőtt 8-13-ig a 4. emeleten egy 26 szobás szekcióban vagyok. Minden szoba egy fürdőszobás, 2-4  ágyas. 



A trolim és a folyósom ahol dolgozom. Képek a szobákról hamarosan.


A meló ugyan az mint eddig. 
Este pedig 6-kor kezdek, fél 8-ig a csúszda tetején "indítok" majd a medencék mellett a 10. emeleten vagyok 10-ig ill. 11.-ig attól függően hogy óceános nap van vagy portos. Óceános napokon meló után elmegyek 1 órát edzeni. Két hét alatt 6 nap ilyen, tehát heti 3 alkalom.






Minden nap a  délutánjaim szabadok. Ki tudok szállni Cozumelben és Tampában is. A szobatársam egy horvát pincér srác volt az első héten, utána leszállt és egy St. Vincent-i stewardot kaptam helyette. Azonnal le is költöztem az emeletes ágy alsó részére még mielőtt megérkezett :) A szobákban nincs saját tusoló, a folyosón kb. 10 kabinra jut egy fürdőszoba. 

Egy két dolog megváltozott a cégnél amíg otthon voltam, de hogy ettől jobb vagy rosszabb lesz e, azt még nem tudom. A biztonsági tesztem az első héten 100 % ra sikerült megírni, további meetingekre nincs szükségem mivel már visszatérő dolgozó vagyok.


Itt éppen Tampába parkolunk. Az idő természetesen jó meleg, 30 fok körül van. 
Sajnos magyarok nem nagyon vannak,  sőt még Európai is alig. 

Próbálok sok képet csinálni főleg hogy szemléltetni tudjam a különbségeket.

Mindenkinek üdv: Ricsi











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...