Sunday, February 5, 2012

Edzés, tanulás, meló ....

A nappalos műszak nagyon húzós... Dolgozunk mint a "rabszolgák". :D Reggel attól függően hogy óceános vagy kikötős nap van fél 8, ill. 8 kor kezdünk egy meetingel. Aztán kezdünk dolgozni a kabinokban. Most már nem csak a fürdőszoba a reszortom, hanem a porszívózás is és még több apróbb munka. kb: 12-13 órára végzünk ekkor van egy kis ebédszünet és pihenés. 14-19-ig a publikus helyen van a munkavégzés. Ez már kicsit lazább... Én az un: Lanai szinten az 5. emeleten dolgozom. Ezen e szinten teljesen körbe lehet menni a hajón, tele van napágyakkal és vendégekkel. Kaptam fehér pólót, mert ugye kint vagyok egész nap a szabad levegőn és a napon, meg egy szuper védőszemüveget is. Szóval mire 7-kor végzek eléggé elfáradok. Aztán egy könnyű vacsi és irány az edzőterem. Már nagyon hiányzott a mindennapos edzés amit otthon megszoktam. Itt 2 nap cardió és 3 nap súlyzós edzést csinálok. Ez napi 1-1,5 óra. Utána még felmegyek spanyolozni 1 órát a tréning centerbe. 11 fele végzek, még egy kicsit bóklászok a hajón , benézek a casinóba, meg a bárba és éjfél felé lefekszem. Mivel nem kezdek korán így is elég ennyi alvás.












Az 5. szinten munkában!


Ez a kép Jamaica partjainál készült. Az idő szép, 30 fok télen. :) 






2 comments:

  1. Le a kalappal,hogy még az edzésre is van időd! Nálunk meg leesett az első igazi hó ezen a télen....és mínuszok vannak. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Az edzés nagyon jó kikapcsolódás és mellesleg jól is esik. Meg amúgy is van időm rá. Edzés, tanulás, olvasás, filmnézés ezekkel ütöm el az időt.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...