Tuesday, November 6, 2012

Káosz

Leginkább ez volt a jellemző az utolsó cruisunkra. Már az elején borult a menetrend, de az Európai rossz időjárás miatt Velencében sem engedtek minket kikötni. Annyira magas volt a vízállás a keddi és szerdai napon, hogy már eleve Dubrovnikból nem is mentünk fel az Adrián, hanem elindultunk lefele. Olyan érzés volt mintha le-fel mennénk a tengeren céltalanul hogy teljen az idő. 2 napig hajóztunk mire kikötöttünk Messinában. Addigra már azon az oldalon javulni kezdett az idő és a múlt heti  elmaradt portjainkat bepótoltuk, így visszafele álltunk meg Rómában és Nápolyban is. Sajnos én a héten portmanningen voltam ezért nem szállhattam le, viszont Judit képeiből mutatok párat mert Ő ki tudott szállni.


A messinai kikötő látképe.


A hajónk kimagaslik a házak mellett.


A város felülről.


Templom.


Nápolyi nagytemplom.

Pénteken délután éppen a Lanai-on dolgozom amikor szólt a Guest service maneger, hogy vasárnap megejtenénk az interjút, mikor érek rá? Vasárnap 1-re meg is beszéltük a találkát. Együtt elmentünk a Hotel Directorhoz ahol kikérdeztek miért akarok oda kerülni a recepcióra? Mit hogyan gondolok? Jól elbeszélgettünk, mindketten nagyon aranyosak, nevetősek voltak. kb. fél órát faggattak. A végén megnyugtattak, hogy minden oké, ne izguljak, még lekérik a file-omat Miamiból, azt is és az összes papíromat átnézik aztán értesítenek majd a döntésről.

Minden dolgozónak van egy file-ja amin nyilvántartják az összes eddig elvégzett tanfolyam eredményét, teszteredményeket, meetingeken való részvételeket, esetleges elmarasztalásokat, figyelmeztetéseket /nekem az utóbbi kettő nincsen :)/ . Ezeket a file-okat minden hajón a főnökök le tudják kérdezni a miami központtól , és bármikor bele tudnak nézni. Ezen tartják nyilván az interjúk eredményeit,  a megírt 4 tesztem teljes dokumentációját is. Remélem pozitív lesz az elbírálás és Amerikában felpörögnek az események az átkerüléssel kapcsolatban.

Ma indultunk Barcelonából, még 3 port és irány Amerika. Megállunk még Palma de Mallorcán, Malagán és a Kanári szigeteken, majd 5 nap az óceánon és kikötünk a legkeletibb ponton, Antiqua-n. 
Legközelebb már onnan jelentkezem!
Addig is Üdv. mindenkinek!

Ricsi


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...