Ha megadod e-mail címed értesülhetsz az új bejegyzésekről. Ingyenes!

Saturday, December 22, 2012

Hajóbejárás 2.

Ahogy ígértem folytatjuk a túrát! 
Itt, a  Lídó feletti, szabadban lévő gyermek csúszdaparknál dolgozom este. Nálunk ne felejtsétek 30 fok van. :) Van egy érdekes vödör ami pár percenként megtelik vízzel és az éppen ott tartózkodó játékos fejére ömlik. Próbáltam lefotózni a kiborulás pillanatában.

Vele szemközti oldalon golfpálya, asztali foci, biliárd, kötél mászópálya, óriás sakk stb.Tovább haladva a hajó végébe napozóterasz, medencékkel, bárokkal.........Nyilvános helyeken ilyenek a mozsdók, wc-k.A vendégszobák ilyen folyosókról nyílnak.Belül vannak az ablak nélküli szobák, kívül  a balkonosok, a felsőbb emeleteken a luxus lakosztályok. Van egy pár mozgássérült kabin is mert vannak olyan cruizok, amikor kimondottan nekik szerveznek utakat.


A következő képeken a " lobbit", a központi teret próbáltam szemléltetni. :) Remélem sikerül elképzelni. Itt vannak a küldő liftek, /a belső 6 db  lift mellett van 4 db külső is/ alul egy bár, szintenként a szobákhoz és egyéb közösségi helyekhez lehet eljutni.


A kikapcsolódáshoz van külön könyvtárszoba, mozi, színház, disco, játékterem!

A következő két képen a nagyszínház látható. Kitolható színpad, luxusfelszerelések. Minden este előadás van. szoktak jönni vendégfellépők is, de természetesen vannak állandó művészek és táncosok is.Könyvtár és olvasó szoba.


A többi képet a következő bejegyzésben mutatom. Azt hittem kettőbe belefér a bemutatás, de hát nagy ez a hajó :::)

a héten Jamaicán és Grand Turkon is voltunk. Két kép a gyönyörű tengerről.Endre az erkélyről kihajolva örökítette meg, hogyan állnak az óceánjárók a dokkokban. 
Grand Turkon a hajókikötő az erkélyről. Így állnak a hajók  egymás mellett. :)


Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok a Karib tergerről!

Ricsi

2 comments:

 1. Kedves Ricsi !
  Úgy tűnik nekem ez a hely ahol te dolgozol mint egy álomvilág !
  Köszönöm szépen hogy kicsit részesei lehetünk ennek a csodálatos helynek!
  Neked is Békés Boldog Ünnepeket !
  üdv;Éva

  ReplyDelete
 2. Köszönöm. Boldog Karácsonyt!
  Azért nem álomvilág, csak az utasoknak!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...