Sunday, February 24, 2013

Utolsó bejelentkezés a Breeze-ről

 Már csak egy embarkation lesz  a jövő szombaton. Mióta kiderült mikor van a leszállás lassabban telnek a napok. Egyre többet gondolunk haza, mit fogunk csinálni, hova megyünk bulizni, mi lesz húsvétkor stb. Remélem marad hó mire hazaérünk. Tervezzük hogy elmegyünk síelni,  Endrét megtanítom snowboardozni. Ugratom, hogy majd a sípályán, ott megmutathatod milyen ügyes vagy :). Itt a melegben nehéz még gondolkodni is a síelésről. Az utolsó héten port manningen leszünk, vagyis hajófogság lesz egy hétig. Legalább nyugodtan tudunk pakolni.  Már az internet kártyám is lefogyott, nem akarok újat venni erre a "pár" napra, ahol van a kikötőben net ott wifi-vel tudok netezni anélkül is.
Lassan elfogynak a magyarok a fedélzetről, már csak kb. 15-en vagyunk. Most hogy a Triumph hajóról az alkalmazottakat szétosztották a közeli hajókra, jött egy pár régi ismerős.
Összességében jó volt ez a második szerződés is. Bár ez a 7 hónap azért nagyon hosszú /a 6 jobb volt/ sok új helyet megismertem, rengeteg új ismerősöm, barátom lett. Épültek a kapcsolataim, ki tudja mire lesznek még jók. :) Leonard a stewardom meghívott az esküvőjére nyáron Haitira. Remélem el tudok menni. :) Jó helynek tűnik :)
A héten Curacaón, Arubán jártunk. 


Következő munkahelyünk ????


Egy kis ajándék otthonra!


Lassan elkezdjük pakolni a bőröndöt. 23 kg cuccot vihetünk fel a repülőre /+ a kézi poggyász/ ami kevésnek tűnik mert annyit is hoztunk :) és itt is beszereztünk pár dolgot, ruhát, műszaki cikkeket.
Majd megtapossuk!

Legközelebb már otthonról jelenkezem. Mindenkinek köszönöm aki velem tartott ebben a 7 hónapban is. 
Folytatás következik?????????,

Üdv: Ricsi


2 comments:

  1. Kedves Ricsi!
    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót !Fiatal lennék meg próbálnám ezt a munka lehetőséget !
    Nagyon tartalmas ,gyönyörű helyeken jártok!
    Itthon is sokat kell dolgozni és sokkal kevesebbért !
    Nagyon jó szerencsés utat haza !
    üdv;Éva

    ReplyDelete
  2. Szia Ricsi,

    Elolvastam a teljes blogod, tisztelem a kitartásod és a folyamatos pozitív hangnemed. Én már hajókáztam pár évet, most jelentkezem Carnivalhoz fotós pozícióra, nagyon hasznos volt számomra a blogod összehasonlítási szempontból. Az interjúról jó lett volna olvasni részletesebben, és ha elfogasdsz egy megjegyzést, nem nekem, de azoknak akik csak gondolkodnak a hajókázáson, érdemes lenne olyan tapasztalatokról is olvasni, amikor nem minden tökéletes, gondolok itt egy-egy stresszesebb napra vagy szituációra. Persze nem szívesen emlékszik az ilyesmikre az ember, de azért akadnak ilyenek is :)

    Kellemes pihenést a szabadság idejére, és csak így tovább!!!

    Üdv,

    Rita

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...